fbpx
Besplatna dostava za sve narudžbe.

Okidač boje pepela (drugo izdanje)

Okidač boje pepela

Jako mi je drago da s vama mogu podijeliti novost o drugom izdanju moga romana.

Okidač boje pepela ovoga je puta prepolovljen te možete kupiti samo jedan dio i vidjeti sviđa li vam se prije nego odlučite pročitati dalje.  Roman će biti dostupan za kupnju u online knjižarama, a ako se pribilježite ranije, možete dobiti i potpisanu autorsku kopiju.

U ovom se romanu miješaju elementi romanse, fantazije te psihološkog i socijalnog romana. Roman prati June Aldred, pripadnicu bande s posebnim sposobnostima.

Opis prvog dijela romana:

Jedna tiha noć.

Pod velom noći roditelji su joj ubijeni, a ona odvedena da živi s lokalnom bandom zaslužnom za njihovu smrt. June Aldred odrasta u nezdravoj okolini okružena muškarcima koji ju ne poštuju. Deset godina kasnije još uvijek je uvučena u svijet bandi, alkohola i slomljenih srca.

Jedan pucanj pištolja.

June je vrlo dobro svjesna da je jedini izlaz iz takvoga života smrt; zato godinama i skriva sposobnost koja joj se razvila nakon traumatičnoga događaja – June može vidjeti obojane aure drugih ljudi te tako iščitati njihove emocije. Uz sve to, ona Liam Tate, pripadnik iste bande, već godinama igraju upravo igricu slamanja srca.

Nekoliko vriskova.

Kako June odrasta, rastu i njezini poslovi u bandi. Tako ju uskoro čeka izazov teži od bilo kojeg s kojim se ikad susrela. U svijetu u kojemu čudovišta vladaju, poljubac razara, a svaki krivi potez ubija, morat će odigrati karte najbolje što zna.

Pretprodaja traje od danas, 27. 4. 2018. pa sve do četvrtka, 31. 5. Cijena prva dva tjedna (do 11. 5.) je 59 kn/komad (a u paketu 99 kn). Nakon toga cijena će biti 69 kn po komadu, a 109 kn zajedno. Nakon što pretprodaja završi, romane će biti moguće kupiti samo preko online knjižara.

Romani izlaze 30. 6. 2018.

Za sve dodatne informacije, možete me kontaktirati (info@andreat354.sg-host.com).

Povezane objave