fbpx
Besplatna dostava za sve narudžbe.

Okidač boje pepela

Okidač boje pepela

Detalji

Žanr: Drama, ljubavni, psihološki

Broj izdanja: Dva

Uvez: Meki

Broj stranica: 425

Datum objavljivanja: Studeni 2017.

Sadržaj

Kada cijeli njihov svijet izgori i kada ostane samo pepeo, usude li se sanjati?

Jedna tiha noć, jedan pucanj pištolja i nekoliko vriskova bili su dovoljni da promjene čitav njen život.

June Aldred imala je jedanaest kada su joj roditelji ubijeni i kada je poput trofeja odvučena od svega što joj je ikada bilo poznato te prisiljena živjeti upravo s onim ljudima koji su zaslužni za smrt jedinih osoba koje je ikada mogla zvati domom. Ulazi u svijet bandi, alkohola i slomljenih srca. Ubrzo joj postaje jasno da je jedini izlaz iz takvog života smrt. A kada uz sve to otkrije da ima posebnu sposobnost da vidi osjećaje drugih ljudi u obliku boja koje ih prate, shvaća da ne smije vjerovati nikome osim samoj sebi.

Unatoč tome, zaljubljuje se u Liama Tatea, dečka koji joj ubrzo nakon toga slama srce. Tada odluči podići visok zid oko sebe, ali shvati da se on slama kada upozna Samuela Hunta, dečka s aurom obojanom u dugu. U nakani da sazna što se krije ispod njegove maske, June će krenuti u bitku, najtežu od svih; onu sa vlastitim umom.

U svijetu u kojemu čudovišta vladaju, poljubac razara, a svaki krivi potez ubija, morat će odigrati karte najbolje što zna. U protivnom će napokon iz prve ruke saznati odgovor pitanje koje ju godinama muči; zašto je smrt obojana u pepeo?

“Uslijedio je uragan boja, toliko jak da je gotovo zaboravila disati. Svaki se pokret usporio i sve su se misli uputile u jednom smjeru.”

“Ono što ovaj roman čini posebnim je njegova surovost u nježnosti. Autorica ne bježi od oslikavanja njegovih protagonista onakvima kakvima uistinu jesu, Nick Raven surov je u onolikoj mjeri u kolikoj svi ostali pričaju o njemu…”