fbpx
Besplatna dostava za sve narudžbe.

Grad Zvijeri

grad zvijeri

Detalji

Žanr: Drama, ljubavni, psihološki

Uvez: Tvrdi i meki

Broj stranica: 326

Izdavač: Matica hrvatska

Objavljeno: Rujan 2019.

Sadržaj

Dok se na glavnoj fronti odvija otvoreni rat bandi, između četiri zida igra se onaj puno opasniji.

Nick Raven živi u svijetu bandi, alkohola i droga. Biti vođa Gavrana njegov je cijeli svijet, a na putu do svoje titule otkinuo je svaku laticu sa svoje ruže i pretvorio se u Zvijer. Slomio je srca tisućama nevinim i uništio njihove živote bez da je i trepnuo, a ni ubojstva mu nisu strana. Uvučen u vlastiti svijet – u svoj slomljeni grad kojim želi vladati – Nick Raven već godinama nije mario ni za koga.

Anabelle Rose pripadnica je Škorpiona još od kada ju je brat izdao i prodao njima u zamjenu za bolji status. Njezina misija? Uvući se u srce Nicka Ravena i uništiti njegovu bandu iznutra. Kako bi to napravila, mora sakriti svoju pravu narav i pretvoriti se u nekog krhkog, nevinog i slomljenog – baš kakve ih Nick voli.

S vremenom, Nick će otvoriti maleni komadić svoga srca – posljednji koji mu je ostao – toj djevojci koja mu grije krevet u usamljenim noćima. A kada sazna da njegova Ljepotica nije toliko krhka i nevina kakvom ju je smatrao? Može li mu ona, unatoč tome, ipak pokazati put, ili su neke zvijeri ipak samo zvijeri, a neka srca previše tamna?

U gradu u kojem Zvijeri vladaju, a Ljepotice su jednako smrtonosne, svaki krivi potez može dovesti do smrti. Posebno kada Zvijer želi istim gradom vladati, a Ljepotica samo želi pobjeći.

“Iako se pod pustim sivim nebom skrivao isti grad, ogrnut istim sivim pokrivačem, na drugoj se strani grada odigravala jedna posve drugačija priča.Počinje s jednom djevojkom, nekoliko zatomljenih suza i osvetom.”

“Ono što ovaj roman čini posebnim je njegova surovost u nježnosti. Autorica ne bježi od oslikavanja njegovih protagonista onakvima kakvima uistinu jesu, Nick Raven surov je u onolikoj mjeri u kolikoj svi ostali pričaju o njemu…”