fbpx
Besplatna dostava za sve narudžbe.

Objave s društvenih mreža

Knjiga naše domaće autorice @_andreatomic koju smo ovaj mjesec čitali u našem virtualnom, knjiškom klubu na Facebooku “Mali klub boema”.

Čim sam pročitala Okidač boje pepela, javila sam se Andrei i, osim pozitivnih dojmova, podijelila s njom svoju zaljubljenost u jednog od likova – Nicka Ravena…

Volim kasnoljetno popodnevno sunce💛

Nedavno sam završila s čitanjem Grada zvijeri za jedan književni klub i Astonishing Color of After za buddy read…

♥️ Hejhej čudovišta, nadam se da uživate u vikendu 😊.
Ako do sad niste čitali ovu divnu knjigu sa slike naše domaće, mlade spisateljice Andree Tomić ( @dvorsnova ) onda je ovo pravo vrijeme da to promijenite.

Malo je za reći da obožavam ovu knjigu. Već na prvom poglavlju sam ostala oduševljena. Knjiga odma uvlači u radnju što mi se jako sviđa.

Evo mene s recenzijom za ovu knjigu, “Okidač boje pepela” autorice @_andreatomic .📚
Baš mi je nekako bio užitak pisati ovu recenziju. Svašta sam napisala, ali nadam se ne previše.

Grad zvijeri je ljubavno – kriminalistički roman u kojem se isprepliću životi glavnih likova Nicka Ravena i Anabelle Rose. Oboje su pripadnici bandi, ali suparničkih.
Knjiga koja zove na čitanje. Već od samih korica pa nadalje.

Čitate li domaće autore ili ste jedna od onih osoba s predrasudama? Na ovoj se hrpici nalazi samo nekoliko od mnogobrojnih genijalnih autora… “Okidač boje pepela” je po meni izuzetna knjiga s očaravajućim opisima i karakterizacijom likova.

Završila sam Okidač boje pepela koji je napisala @_andreatomic, možete vidjeti moju recenziju na Goodreadsu. Neću ju objaviti ovdje jer je vrlo dugačka, ali ću podijeliti mišljenje. Ocjena je definitivno 5/5… 

Prva recenzija u 2020., i to zadnje knjige koju sam pročitala u 2019. 😁
Ova knjiga zamišljena je kao moderna interpretacija Ljepotice i zvijeri…

Znamo da bajke nisu stvarne, ali i dalje želimo vjerovati u njih. 🌹

🌹 U gradu u kojem Zvijeri vladaju, a Ljepotice su jednako smrtonosne, svaki krivi potez može dovesti do smrti. 🌹

O knjizi : 📚📚
Jedna tiha noć, jedan pucanj pištolja i nekoliko vriskova bili su dovoljni da promjene čitav njen život.

Nadarenost autorice vidi se u mogućnosti ulaženja u detaljna razmišljanja te duševne analize protagonista koji su ujedno, na neki način, i antagonisti u isto vrijeme.

Jedna od najdražih nagrada osvojenih na nagradnim igrama ❤️ Jeste li čitali ovu ili neku drugu knjige autorice A. Tomić? Mene je ova ugodno iznenadila i veselim se pročitati i ostale 🤗