Grad Zvijeri

U gradu u kojem zvijeri vladaju, a ljepotice su jednako smrtonosne, svaki krivi potez može dovesti do smrti. Posebno kada zvijer želi istim gradom vladati, a ljepotica samo želi pobjeći.

Uvijek je od svoga života pokušala kreirati bajku, samo što još uvijek nije došla do svoga sretnoga kraja. Zapela bi negdje u sredini, u onom trenutku kada stvari naglo postaju loše nakon što su postale dobre i te su se dvije radnje iznova i iznova ponavljale.

Žanr

Drama, ljubavni, psihološki

Broj stranica

326

Datum objavljivanja

Rujan 2019.

Okidač boje pepela

Jedna tiha noć, jedan pucanj pištolja i nekoliko vriskova bili su dovoljni da promjene čitav njen život. 

Strah je došao u hladnim tonovima sivkasto plave, poput magle što se nadvila nad grad. Bio je duljine otkucaja srca; taman dovoljno da joj se cijeli svijet preokrene još jednom, a zatim da posluša njegove riječi.

Pripovjedač (The Storyteller)

Ovoga puta pripovjedač počinje živjeti vlastitu bajku, prateći put svih onih junaka o kojima je godinama govorio. Samo što, za razliku od bilo koje druge priče koju je pripovjedač ikada ispričao, ovoga puta on nije taj koji može izmisliti sretan kraj.

Jeste li ikada čuli priču o kraljevskom vjenčanju? Ona najčešće dolaze na kraju priče, samo nekoliko paragrafa prije rečenice: „I živjeli su sretno do kraja života.“  Ovo je bilo drugačije.

Okovi prošlosti

U bitci za spas svoga naroda, Damen gubi dvije stvari koje su mu najbitnije: svoju slobodu i nju. U želji da joj se vrati, zapalit će vatru kakvu ne zna zaustaviti.

Plamen koji prestane gorjeti.
Glazba koja prestane svirati.
Noge koje se prestanu kretati.
Sve je utihnulo.

×
×

Cart

grad zvijeri