fbpx
Besplatna dostava za sve narudžbe.

Jantar – Priča inspirirana naslovima pjesama

Jantar je priča inspirirana naslovima pjesama, odnosno svako poglavlje nosi naziv jedne poznate ljubavne pjesme. Napisana je tako da su pjesme prvo redom složene, a tek nakon toga nastala je fabula koja se veže uz njih.

Prati djevojku iz Osijeka, Tamaru, propalu studenticu koja u isto vrijeme pokušava shvatiti što želi od života i preboljeti bivšeg dečka, a uz to se javlja i nova ponuda za posao koja joj može dati sve što želi, ali ju i odvesti od svega (i svakoga) koga voli.

Neću vam odati naslove svih poglavlja, ali uključuju pjesme poput Prokleta nedjelja, Terca na tišinu, Kuda idu izgubljene djevojke, Sve još miriše na nju, Zaustavite zemlju itd.

Priča će izlaziti poglavlje po poglavlje na online platformi Wattpad.

Pročitajte kratki sadržaj:

Tamara je djevojka s očima boje jantara – što sigurno nije njezina najbitnija karakteristika, ali odlučila je svoj život ispisati hrpom klišeja. Njezin bivši dečko, Julije, bio je ljubav njezina života; ili je barem tako mislila. Sada ona u isto vrijeme pokušava natjerati srce da zaboravi nezdravu vezu koju je tako dugo gradila i nastoji otvoriti mjesto za nekog novog, nesigurno koračajući klišejima.

Gledat će u zvijezde, plesati na mjesečini, zaljubiti se u prijatelja, slomiti srce i učiniti sve ono što svaka ljubavna priča treba imati. Prolazit će kroz poglavlja svoga života prema novoj ljubavi, muškarcu koji, kao i ona, vjeruje da je izgubio svoju priliku na pravu ljubav nakon što mu je zaručnica umrla.

Dvoje slomljenih postajat će sve bliži i morat će si postavljati vječno pitanje – može li jedna slomljena osoba zaliječiti drugu ili će se samo još više uništiti? A možda još važnije – ima li u Tamarinim očima mjesta za nekog novog i hoće li njezin jantar ikada ponovo zasjati jednakim sjajem?

Jantar od 20. Kolovoza počinje izlaziti na Wattpadu.

Povezane objave