Grad zvijeri

Dok se na glavnoj fronti odvija otvoreni rat bandi, između četiri zida igra se onaj puno opasniji.

Nick Raven živi u svijetu bandi, alkohola i droga. Biti vođa Gavrana njegov je cijeli svijet, a na putu do svoje titule otkinuo je svaku laticu sa svoje ruže i pretvorio se u Zvijer. Slomio je srca tisućama nevinim i uništio njihove živote bez da je i trepnuo, a ni ubojstva mu nisu strana. Uvučen u vlastiti svijet – u svoj slomljeni grad kojim želi vladati – Nick Raven već godinama nije mario ni za koga. Anabelle Rose pripadnica je Škorpiona još od kada ju je brat izdao i prodao njima u zamjenu za bolji status. Njezina misija? Uvući se u srce Nicka Ravena i uništiti njegovu bandu iznutra. Kako bi to napravila, mora sakriti svoju pravu narav i pretvoriti se u nekog krhkog, nevinog i slomljenog – baš kakve ih Nick voli.

S vremenom, Nick će otvoriti maleni komadić svoga srca – posljednji koji mu je ostao – toj djevojci koja mu grije krevet u usamljenim noćima. A kada sazna da njegova Ljepotica nije toliko krhka i nevina kakvom ju je smatrao? Može li mu ona, unatoč tome, ipak pokazati put, ili su neke zvijeri ipak samo zvijeri, a neka srca previše tamna?

U gradu u kojem Zvijeri vladaju, a Ljepotice su jednako smrtonosne, svaki krivi potez može dovesti do smrti. Posebno kada Zvijer želi istim gradom vladati, a Ljepotica samo želi pobjeći.

Ostavi recenziju

Iako se pod pustim sivim nebom skrivao isti grad, ogrnut istim sivim pokrivačem, na drugoj se strani grada odigravala jedna posve drugačija priča.

Počinje s jednom djevojkom, nekoliko zatomljenih suza i osvetom.

Andrea Tomić, Grad zvijeri

Ovo nije bajka na kakve ste navikli.
U ovoj princeza bježi, ostavlja osobu koja ju voli i traži svoj vlastiti put.
I zbog toga ju mrzim, stvarno mrzim.
Možda jer je lakše misliti da je pobjegla nego vjerovati u alternativu.
Možda jer je lakše mrziti nego žaliti.

Andrea Tomić, Pripovjedač

Znate kako kažu; Svaki je negativac jednom bio heroj.

Samo u bajkama babaroge su rođene zle kako bi napakostile glavnom liku i pokrenule radnju. U stvarnosti, svaki negativac ima pozadinsku priču koja ih čini onime što jesu. I premda nikakva tužna priča ne može opravdati loše postupke, može ih objasniti.

Andrea Tomić, Okidač boje pepela

grad zvijeri