O knjigama

Tri su objavljena romana. Okovi prošlosti, prva knjiga, napisana je na hrvatskom jeziku i tradicionalno objavljena. Drugi je roman, The Storyteller, objavljen na Amazonu i napisan na engleskom jeziku, a u planu je i prijevod. Treći i najnoviji roman nosi naziv Okidač boje pepela i napisan je na hrvatskom.

Pripovjedač

On je njezin rob, njezin pripovjedač i njezin ljubavnik. Daniel je bio zaljubljen u princezu Rachelle od trenutka kada ju je prvi put ugledao. A kada je princeza razvila osjećaje prema njemu, njihova je bajka počela.
Međutim, za razliku od bilo koje druge priče koju je ikad ispričao, ova ne može imati sretan kraj. I tako pripovjedač počinje živjeti život svih onih junaka o kojima joj je pričao; samo što ovoga puta on nije taj koji može smisliti kraj.
Pripovjedač (The Storyteller) je roman napisan na engleskom jeziku, a u planu je hrvatski prijevod.

Najava za knjigu

Okidač boje pepela

Jedna tiha noć, jedan pucanj pištolja i nekoliko vrisaka bili su dovoljni da promjene čitav njen život. June Aldred imala je jedanaest kada su joj roditelji ubijeni i kada je poput trofeja odvučena od svega što joj je ikada bilo poznato te prisiljena živjeti upravo s onim ljudima koji su zaslužni za smrt jedinih osoba koje je ikada mogla zvati domom. Ulazi u svijet bandi, alkohola i slomljenih srca, a ubrzo joj postaje jasno da je jedni izlaz iz takvog života smrt. Uz sve to, June razvija posebne sposobnosti pomoću kojih može vidjeti osjećaje drugih ljudi prikazane u obliku boja. Nakon toga ona podiže visok zid oko sebe, ali i najjači zid se slama pri pogledu na dečka s aurom boje duge.

Okovi prošlosti

U bitci za spas svoga naroda, Damen gubi dvije stvari koje su mu najbitnije: svoju slobodu i nju. Prisiljen je naviknuti se na novi život koji ne želi, pa se tako uskoro nađe zarobljen između dvije vatre – ona koja ga želi održati na životu, pa makar kao roba, i one koja traži osvetu. Uskoro će Damen shvatiti da je u pitanju puno više nego samo njegova vlastita sloboda, jer zapalit će vatru kakvu ne zna zaustaviti.

Close Menu